Μικρή εστία φωτιάς σε περιοχή πάνω από την παραλία του Σαρπά.


Μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 21:30, σε θαμνώδη περιοχή πάνω από την παραλία του Σαρπά. Η φωτιά έγινε αντιληπτή από διερχόμενο ο οποίος ενημέρωσε τον Πυροσβεστικό Σταθμό της Αίγινας. Αν και η εστία ήταν μικρή, λόγω της διαμόρφωσης της περιοχής, ήταν πολύ εύκολο η φωτιά να εξαπλωθεί με μεγάλη ταχύτητα. Ευτυχώς για μια ακόμη φορά ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας ήταν σε πλήρη ετοιμότητα αντιμετωπίζοντας ακαριαία το περιστατικό.

Οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας έφτασαν στο σημείο με δύο οχήματα και επιχείρησαν με επιτυχία. Πάντως φαίνεται ότι οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει εκείνης τις συνθήκες που ευνοούν εξαιρετικά την πρόκληση πυρκαγιών. Για αυτό το λόγο θα πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί σε ζητήματα που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, σύμφωνα με πριν ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας κύριος Γιώργος Σουλιώτης, για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png