Φωτιά στο αναψυκτήριο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.


Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ, στο χώρο κάτω από τις κερκίδες, που χρησιμοποιείται ως αναψυκτήριο στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός σήμανε συναγερμό στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας που έσπευσε στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φωτιά εκδηλώθηκε και ευτυχώς παρέμεινε στον εξωτερικό χώρο του αναψυκτηρίου και όχι στο εσωτερικό του. Σήμερα το πρωί τα σημάδια από τη φωτιά ήταν εμφανή.

Από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας βρίσκεται σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία. Παρόν κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Νίκος Κάτσας, ο οποίος σε αυτό το χρονικό σημείο δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, μας ενημέρωσε όμως ότι ήδη έχει γίνε μήνυση κατά αγνώστου. Το χθεσινό περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια το θέμα της φύλαξης του χώρου κατά τις νυχτερινές ώρες, κάτι που έχει συζητηθεί και στο παρελθόν. Άλλωστε το Πάσχα που μας πέρασε είχε συμβεί ένα αντίστοιχο συμβάν με φωτιά σε καθίσματα της κερκίδας. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Νίκος Κάτσας μας ενημέρωσε ότι για λόγους ασφαλείας, η πόρτα που παρέμενε ανοιχτή μέχρι τώρα, θα κλείνει στις 10:30 το βράδυ. Επίσης εξετάζεται η δυνατότητα να υπάρξει μια πιο στενή συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας για την επιτήρηση του Δημοτικού Σταδίου κατά τις νυχτερινές ώρες, μέσα από πιο συχνές περιπολίες. Τέλος ο κύριος Κάτσας μας ενημέρωσε ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για την ασφάλεια των χώρων του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png