Ταλαιπωρία για τους 45 επιβάτες του F/D XVIII.


Ταλαιπωρία για τους 45 επιβάτες του Ε/Γ-Υ/Γ "F/D XVIII" χθες, καθώς σε προγραμματισμένο δρομολόγιο που εκτελούσε από το λιμάνι του Πειραιά προς Αίγινα, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Το πλοίο συνέχισε με συμβατική πλεύση καταπλέοντας στο λιμάνι της Αίγινας στις 21:05 αντί της προγραμματισμένης 19:40. Η φωτογραφία είναι από την περιοχή στην είσοδο του λιμανιού (σπίθα) όπου παρέμεινε το σκάφος για λίγα λεπτά, καθώς περίμενε να αδειάσει μια θέση στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού ώστε να ελλιμενιστεί. Για το θέμα εξέδωσε σχετικό Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου αναφέρει τα ακόλουθα:


Χθες στις 20.20, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ "F/D XVIII" Ν.Π. 11500, ότι είχε παρουσιαστεί βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαλαμίνας και Αίγινας, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Αίγινα, με 45 επιβάτες. Το πλοίο συνέχισε με συμβατική πλεύση και κατέπλευσε με ασφάλεια, στο λιμάνι της Αίγινας, στις 21.05, αντί της προγραμματισμένης 19.40. Από την τοπική Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, ενώ δώδεκα επιβάτες, που ανέμεναν τα ταξιδέψουν για Πειραιά στις 20.00, προωθήθηκαν στο προορισμό τους με το Ε/Γ-Υ/Γ "F/D XV" Ν.Π. 8036, στις 21.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png