Μεταμεσονύκτια επιχείρηση της πυροσβεστικής στο Κακοπέρατο.


Σε επιφυλακή παρέμεινε η δύναμη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε στην περιοχή ανάμεσα στο Μαραθώνα και την Αιγινήτισσα, το Κακοπέρατο. Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας επιχειρούσαν για αρκετές ώρες μετά τα μεσάνυχτα, καθώς οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δημιουργούσαν προϋποθέσεις για την αναζωπύρωση της φωτιάς. Στις 1:45 τα ξημερώματα η δύναμη των ανδρών του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, ενισχύθηκε από ομάδα δασοπυροσβεστών που έφτασε στο νησί με πλωτό σκάφος του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στο video που ακολουθεί οι δηλώσεις του κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη από την περιοχή που εκδηλώθηκε η φωτιά:


Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονταν στο σημείο, επιτηρώντας την επιχείρηση, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Aegina Portal για το χθεσινό περιστατικό. Κατά την ίδια περίοδο άνδρες από το αστυνομικό τμήμα της Αίγινας ρύθμιζαν την κυκλοφορία, ενώ τα τρία υδροφόρα οχήματα του δήμου αποχώρησαν από την περιοχή λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα. Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο παρουσιάζει την πλαγιά στο Κακοπέρατο όπως ήταν σήμερα νωρίς το πρωί. Δύναμη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας εξακολουθεί να βρίσκεται στο σημείο, επιτηρώντας την περιοχή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png