Κλείνει από σήμερα για τα οχήματα η παραλία κατά τις βραδινές ώρες.


Κλείνει από σήμερα Δευτέρα και για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι τον Οκτώβριο η παραλία της Αίγινας για όλα τα οχήματα. Πιο συγκεκριμένα η παραλία θα κλείνει καθημερινά από τις 21:00 μέχρι τις 24:30. Από το ύψος του κτηρίου του Βογιατζή, μέχρι και το ύψος της "Παναγίτσας" ο δρόμος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα αποδίδεται στους πεζούς. Για το θέμα έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρμόδιοι δημοτικοί υπάλληλοι, αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα της Αίγινας. Ο παραλιακός δρόμος, η Λεωφόρος Δημοκρατίας, χωρίζεται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του μέτρου με μπάρες, ενώ στους κάθετους προς αυτόν δρόμους τοποθετούνται απαγορευτικά σήματα.

Για μία ακόμη φορά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κατά τη διάρκεια της πεζοδρόμησης αυτού του τμήματος της Λεωφόρου Δημοκρατίας, το οδόστρωμα καταλαμβάνεται από παιδιά που παίζουν αμέριμνα με τα ποδήλατα τους. Κάποιες φορές έχει τύχει άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη ρύθμιση να περνούν από λάθος με τα αυτοκίνητα τους ή κάποιοι άλλοι να το κάνουν συνειδητά θέτοντας σε κίνδυνο την ακεραιότητα μικρών κυρίως παιδιών.

Σε κάθε περίπτωση η πεζοδρόμηση της παραλίας κατά τις βραδινές ώρες, αποτελεί πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών συνηθειών των κατοίκων και των παραθεριστών του νησιού, μια καλοκαιρινή συνήθεια που προσφέρει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης δίπλα στο όμορφο και παραδοσιακό λιμάνι της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png