Δήμος Αίγινας. Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010.


Δημοσιοποιήθηκε σήμερα από το γραφείο δημοσίων σχέσεων που Δήμου Αίγινας, πρόγραμμα που αφορά τις εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται χαιρετισμός του Δημάρχου κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη που αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: "Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010 ξεχωρίζει για τον μεγάλο αριθμό των εκδηλώσεων αλλά και για την εξαιρετική ποιότητα τους. Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν καλλιτέχνες και άνθρωποι του πνεύματος από την Αίγινα αλλά και καταξιωμένες προσωπικότητες με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι φιλοξενεί και φέτος το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας της κυρίας Ντόρας Μπακοπολούλου, που τιμά την Αίγινα και έχουμε τη χαρά να το απολαμβάνουμε για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Μετά την περυσινή πανηγυρική και επιτυχημένη πρεμιέρα, επαναλαμβάνεται και φέτος από 16 μέχρι 19 Σεπτεμβρίου το Fistiki Fest, η γιορτή του φιστικιού που γίνεται πια θεσμός με φανατικούς φίλους. Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού φιλοξενούνται σε εξαιρετικούς χώρους που συντελούν στην επιτυχία τους: Η αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, η παραλία του Αρχαιολογικού Χώρου της Κολώνας, η αυλή του Κυβερνείου, η παραλία της Αγίας Μαρίνας, ο πύργος του Μαρκέλλου, τα λιμάνι της Αίγινας, της Σουβάλας και της Πέρδικας, είναι τόποι εξαιρετικής ιστορικής και αισθητικής αξίας. Σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε μαζί μας τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2010 και σας εύχομαι καλό και ευχάριστο καλοκαίρι".

Το πρόγραμμα βρίσκεται σε έντυπη μορφή στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αίγινας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθεί σε πολλά σημεία της Αίγινας. Από το Aegina Portal μπορείτε να το κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή:

Κάντε click εδώ για την μπροστινή όψη του εντύπου.

Κάντε click εδώ για την πίσω όψη του εντύπου.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png