Ο υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Γρηγορόπουλος για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας κ. Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, με την ευκαιρία της ανάρτησης των βαθμολογιών στα μαθήματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους και τις οικογένειές τους απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με την ανάρτηση στα σχολεία της Αίγινας των βαθμολογιών για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η αγωνία χιλιάδων μαθητριών, μαθητών και των οικογενειών τους φτάνει προς το τέλος της. Εύχομαι οι κόποι, τα ξενύχτια και οι θυσίες των παιδιών να ανταμείφθηκαν και οι προσπάθειές τους να στέφθηκαν από το αποτέλεσμα που με λαχτάρα προσδοκούσαν. Η είσοδος στην Ανώτατη Εκπαίδευση, θα τους δώσει την ευκαιρία, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, και να αποκομίσουν πολύτιμα και ουσιαστικά εφόδια για την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Στην πορεία θα υπάρξουν για όλες και για όλους και άλλες προκλήσεις. Και νέες ευκαιρίες.

Υποχρέωση όλων μας είναι, να συμβάλλουμε ο καθένας από το δικό του πόστο, ώστε αυτές να αξιοποιηθούν. Χρέος μας είναι να διασφαλίσουμε δρόμους ορθάνοιχτους για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των νέων του νησιού μας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή σταδιοδρομία στη νεολαία της Αίγινας. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά της. Το μέλλον ολοκληρωτικά της ανήκει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png