Ανακοίνωση του Ν.Ο.Α. για τον καλοκαιρινό χορό.


Ο  Ν.Ο.Α. ενημερώνει τους φίλους του ότι στις 7-8-2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 21.30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος ετήσιος χορός στο όμορφο περιβάλλον των Ναυταθλητικών εγκαταστάσεων στο ΚΕ. Το Δ.Σ έλαβε σοβαρά υπόψη του τις πολύ μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα κάθε οικογένεια λόγω της υφιστάμενης οικονομικής κρίσης και προβληματίστηκε σοβαρά στο θέμα της τιμής εισόδου στην προαναφερόμενη εκδήλωση.

Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη μας και τους φίλους του Ομίλου μας ότι όλες οι κρατικές και τακτικές επιχορηγήσεις κόπηκαν και έτσι μοναδικά έσοδα του απέμειναν για την αντιμετώπιση στοιχειωδών λειτουργικών δαπανών του Σωματείου μας, είναι οι οικονομικές ενισχύσεις μελών, χορηγών και το βασικότατο έσοδο του καλοκαιρινού χορού. Ο Όμιλός μας σήμερα βρίσκεται στην κορυφή των Ναυαταθλητικών Σωματείων της χώρας μας, και αυτή την μεγάλη θέση πρέπει να την διατηρήσει πάση θυσία, αφού διαφημίζει κατά τον καλύτερο τρόπο την ναυτική παράδοση του νησιού μας. 

Μόνο οι μηνιαίες δαπάνες προπονητών, μετακινήσεων και υλικών αγγίζουν τις 4.000 ευρώ και ήδη λάβαμε απόφαση να μειώσουμε σε μεγάλο βαθμό τα έξοδά μας, αλλά σε σημείο να μην επηρεάζεται η πρωταγωνιστική πορεία του Συλλόγου. Με αυτές τις σκέψεις, καλούμε τα μέλη μας να ενισχύσουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια με την συμμετοχή τους στον καλοκαιρινό χορό μας, του οποίου η τιμή εισόδου είναι η ίδια με την προηγούμενη χρονιά.

Την θέση αυτή που κατέχουμε σήμερα Πανελλαδικά ως Αθλητικό Σωματείο, την οφείλουμε στα μέλη μας και τους φίλους του Ομίλου μας, που πάντα στάθηκαν αρωγοί σε κάθε προσπάθειά μας.

Η πρόεδρος Βίκη Κωτσάκη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png