
Μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους της περιοχής Σαρακίνα στην Κυψέλη, οι οποίοι έμειναν χωρίς ρεύμα για περίπου 17 ώρες, αν όχι περισσότερο. Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, η Σαρακίνα έμεινε χωρίς ρεύμα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μπόρας.
Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Η κάτοικος της περιοχής αρχικά προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ΔΕΔΔΗΕ στην Αίγινα, χωρίς αποτέλεσμα. Στις 9 το βράδυ επικοινώνησε με τα κεντρικά της εξυπηρέτησης πελατών του ΔΕΔΔΗΕ και την ενημέρωσαν "ότι υπάρχει κεντρική βλάβη και θα αποκατασταθεί κατά 9:30 μ.μ.".
Την ίδια ώρα είχε επικοινωνήσει με τον ΔΕΔΔΗΕ και το Aegina Portal, από όπου έλαβε την ίδια απάντηση, την οποία άλλωστε και δημοσίευσε σε σχετικό άρθρο χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Ωστόσο, αναφορές για προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Κυψέλη εξακολουθούσαν να υπάρχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τελικά, η αναγνώστης του Aegina Portal, που είχε επικοινωνήσει μαζί μας από χθες το απόγευμα, μας ενημέρωσε ότι το ρεύμα επέστρεψε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής!