Ουρά εκατοντάδων μέτρων για μερικά λίτρα βενζίνη.


Ένα ειδικά ναυλωμένο πλοίο από την εταιρεία ΕΚΟ κατέπλευσε σήμερα λίγο μετά τις 8:20 στο λιμάνι της Αίγινας μεταφέροντας αμόλυβδη βενζίνη η οποία θα τροφοδοτήσει τα πρατήρια της εταιρείας στο νησί. Ο κύριος Νεκτάριος Κοκόλης μας ενημέρωσε ότι συνολικά στο πρατήριό του που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αφαίας στους Αγίους Ασωμάτους, θα διατεθούν συνολικά 30 τόνοι αμόλυβδης βενζίνης, ενώ έχει γίνει μια ειδική διαμόρφωση στο χώρο ώστε οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να εξυπηρετούνται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα. Μία ακόμη μεγάλη ποσότητα θα τροφοδοτήσει το πρατήριο της ΕΚΟ στην Κυψέλη.


Η άφιξη του πλοίου με τα καύσιμα είχε προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα. Όμως λόγω της αυξημένης κίνησης στο λιμάνι της Αίγινας, το πλοίο αναγκάστηκε να παραμείνει αρόδου για αρκετή ώρα. Άνδρες από το Λιμεναρχείο της Αίγινας φρόντιζαν για την ασφάλεια του χώρου. Το βυτιοφόρο θα γεμίσει αρκετές φορές από της δεξαμενές του σκάφους μέχρι να ολοκληρώσει την τροφοδοσία των πρατηρίων. Αυτό όμως που πραγματικά είναι απίστευτο, είναι η ουρά που έχει σχηματιστεί από νωρίς το απόγευμα, οπότε και έγινε γνωστή ευρύτερα η είδηση για την άφιξη των καυσίμων, στο πρατήριο του κυρίου Νεκτάριου Κοκόλη στους Αγίους Ασωμάτους. Το video είναι χαρακτηριστικό και καταγράφει την αγωνία πολλών κατόχων αυτοκινήτων και δικύκλων να γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους. Πάντως σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον κύριο Κοκόλη η διάθεση της αμόλυβδης βενζίνης θα γίνεται μέχρι το ποσό των είκοσι ευρώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png