Ανατροπή αυτοκινήτου ευτυχώς χωρίς θύματα.


Ευτυχώς χωρίς θύματα ήταν η ανατροπή αυτοκινήτου σήμερα νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κυψέλης. Το περιστατικό συνέβη στις 6 σήμερα το πρωί και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει μέχρι αυτή τη στιγμή, το αυτοκίνητο ανατράπηκε αφού πρώτα προσέκρουσε σε τοιχίο της περιοχής. Ο οδηγός, που ήταν και ο μοναδικός επιβαίνοντας στο αυτόκίνητο είναι καλά στην υγεία του. Στο σημείο έφτασε περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα Αίγινας, όπως επίσης και γερανοφόρο όχημα που απομάκρυνε το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Ένα παρόμοιο συμβάν είχε καταγραφεί επίσης νωρίς το πρωί, ευτυχώς και τότε χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Το σημερινό περιστατικό στην Κυψέλη, αν και δεν σχετίζεται, αποτελεί ευκαιρία ώστε να παρουσιαστούν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την αύξηση της κυκλοφορίας στην Αίγινας, ειδικά κατά την τουριστική αιχμή της περιόδου που διανύουμε. Κάποιοι από τους παραθεριστές ή τους επισκέπτες του νησιού φαίνεται ότι δεν μπορούν να προσαρμόσουν την οδηγική τους συμπεριφορά στους επαρχιακούς δρόμους του. Τα αποτελέσματα φαίνονται συχνά στις υψηλές ταχύτητες, στις επικίνδυνες προσπεράσεις ή σε μια αγχωτική οδήγηση που απλά δημιουργεί δυσκολίες και κάποιες φορές καταστρέφει τη χαλαρή αίσθηση που θέλουν να έχουν όλοι όταν κάνουν τις διακοπές τους. Άλλωστε στην Αίγινα οι διαδρομές είναι μικρές και όμορφες, γεγονός που υπαγορεύει τις χαμηλές ταχύτητες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png