Μια απολαυστική βόλτα στα Μέθανα με το "Φοίβο" και τη "Φαίδρα".


Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του Δήμου Αίγινας και την ευγενική προσφορά της εταιρίας Nova Ferries και του κυρίου Γιάννη Λεφάκη, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, μια απολαυστική βόλτα στα όμορφα Μέθανα. Επιβάτες όσοι κάτοικοι και παραθεριστές της Αίγινας το επιθυμούσαν, προορισμός το λιμάνι των Μεθάνων και στόχος η αναψυχή που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο ταξίδι. Κατά την ώρα της αναχώρησης στις επτά το απόγευμα, η θερμοκρασία στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας πλησίαζε τους 35 °C όμως το ταξίδι με το Φοίβο, που απέπλευσε από την Αίγινα στις 7 έκανε τους εκδρομείς να νιώσουν αναζωογονητικά την αύρα της θάλασσας.

Μία ώρα περίπου πριν από το λιμάνι της Σουβάλας είχε αποπλεύσει το πλοίο "Φαίδρα", το οποίο με ενδιάμεσο σταθμό το λιμάνι του Αγκιστρίου, έβαλε κι αυτό πλώρη για το λιμάνι των Μεθάνων. Μετά την αποβίβαση οι επισκέπτες από την Αίγινα περπάτησαν στην παραλία των Μεθάνων και βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν πίνοντας έναν καφέ στα παραλιακά καταστήματα της περιοχής. Χωρίς αμφιβολία ήταν μια επιτυχημένη πρωτοβουλία που ικανοποίησε εκατοντάδες κατοίκους του νησιού που έλαβαν μέρος σε αυτή τη θαλασσινή διαδρομή. Χαιρετισμό στους επιβάτες απεύθυνε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ενώ συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νίκος Πτερούδης και Γιάννης Πούντος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λμενικού Ταμείου κύριος Νεκτάριος Λεούσης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σάκης Σακκιώτης, η δημοτική σύμβουλος κυρία Σοφία Πετρίτου, καθώς και ο πρώην περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας κύριος Σπύρος Σπυρίδων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png