Διακόπηκαν προσωρινά οι εργασίες στο Λεόντι.


Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε λίγο μετά τις 23:30 σήμερα Δευτέρα, διακόπηκαν οι εργασίες των τεχνικών στο Λεόντι και θα συνεχιστούν αύριο. Η ολοήμερη εξαντλητική εργασία κάτω από θερμοκρασίες που έφταναν τους 40 °C, έκαναν επιτακτική ανάγκη την προσωρινή διακοπή των εργασιών για τη λειτουργία των επτά γεννητριών. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση οι εργασίες θα ξεκινήσουν και πάλι αύριο Τρίτη με το πρώτο φως της ημέρας. Πριν το σύστημα μπορέσει να τροφοδοτήσει το νησί θα προηγηθεί δοκιμή. Οι αρμόδιοι υπολογίζουν ότι αυτό θα συμβεί μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης. Μέχρι τότε θα συνεχίσει η εκ περιτροπής τροφοδότηση, με 4 ώρες χωρίς ρεύμα και δύο ώρες με ρεύμα για την κάθε μία από τις τρεις ζώνες της Αίγινας.

Ωστόσο ένα αισιόδοξο μήνυμα έρχεται από το γεγονός, της άφιξης αύριο, του πλωτού μέσου που θα χρησιμοποιηθεί για την ανέλκυση και την επισκευή του πρώτου υποβρύχιου καλωδίου που είχε υποστεί βλάβη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png