Σύλληψη διαρρήκτη. Γίνονται έρευνες για την εξάρθρωση σπείρας.


Με συντονισμένη επιχείρηση άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και το Α.Σ. Μεσαγρού, συνέλαβαν χθες το απόγευμα στην περιοχή της Σουβάλας, αλλοδαπό, ο οποίος σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, αποτελεί μέρος σπείρας που τα τελευταία δύο χρόνια είχε προβεί σε σειρά κλοπών και διαρρήξεων σε κατοικίες της Αίγινας. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο χώρο που συνελήφθη ο αλλοδαπός άνδρας Αλβανικής καταγωγής, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας και του Α.Σ Μεσαγρού βρήκαν διάφορα κλοπιμαία, όπως και αρκετά διακηρυκτικά εργαλεία.


Από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, καλούνται όσοι έχουν πέσει θύμα κλοπής ή διάρρηξης, αλλά δεν το έχουν δηλώσει να επισκεφθούν το τμήμα ώστε να διαπιστώσουν αν κάποια από τα κλοπιμαία που βρέθηκαν κατά τη χθεσινή επιχείρηση τους ανήκουν. Μέχρι στιγμής αρκετοί από τους κατοίκους του νησιού έχουν επισκεφθεί το τμήμα βρίσκοντας αντικείμενα που είχαν κλαπεί από την κατοικία τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png