Σύλληψη δύο αθίγγανων στη Σουβάλα μετά από κλοπή σε οικία.

Τη σύλληψη δύο αθίγγανων είχαμε σήμερα το απόγευμα στη Σουβάλα. Οι δύο αθίγγανοι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες διέρρηξαν οικία, όπου κατοικούσε μία ηλικιωμένη γυναίκα αποσπώντας της 1.400 περίπου ευρώ. Το τμήμα Ασφάλειας Αίγινας κάνει λόγο για σπείρα, η οποία χρησιμοποιούσε τη μέθοδο της απασχόλησης για να ληστεύει τα θύματα της. Οι δύο αθίγγανοι που αποτελούσαν τη σπείρα, υποδύονταν τους πλανόδιους μανάβηδες. Με αυτό τον τρόπο κατάφερναν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των υποψήφιων θυμάτων τους. Έτσι την ίδια στιγμή που ο ένας από αυτούς πωλούσε φρούτα στο υποψήφιο θύμα, ο άλλος με γρήγορες κινήσεις εισέβαλε στο σπίτι και έκλεβε τον ανυποψίαστο πελάτη.

Κάτι ανάλογο έγινε και σήμερα το απόγευμα σε κατοικία 80χρονης στη Σουβάλα. Ο ένας εξ αυτών απασχόλησε την ηλικιωμένη γυναίκα πουλώντας της φρούτα, την ίδια στιγμή που ο συνεργός του της αφαιρούσε 1.400 ευρώ. Η δράση τους όμως έγινε αντιληπτή και άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Αίγινας με τη συνδρομή των ανδρών του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο αθίγγανους. Γίνονται έρευνες και για άλλες αξιόποινες πράξεις της σπείρας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png