Featured

Με μουσική, βραβεύσεις, ομιλίες και συγκινητικές στιγμές, η γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, για την ημέρα της Μητέρας.

Με μουσική, βραβεύσεις, ομιλίες και συγκινητικές στιγμές, η γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, για την ημέρα της Μητέρας.

Με μουσική, βραβεύσεις, ομιλίες, αλλά και συγκινητικές στιγμές, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας, η εξ΄ αναβολής εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών για τη Γιορτή της Μητέρας.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην προσφορά της μητέρας, αλλά και στην αναγνώριση γυναικών που έχουν αφήσει το δικό τους ανεξίτηλο στίγμα στην τοπική κοινωνία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Σύλλογος Γυναικών διοργάνωσε έναν ξεχωριστό μαθητικό διαγωνισμό για τα παιδιά της Ε' και ΣΤ' τάξης των δημοτικών σχολείων του νησιού, με θέμα «Πώς βλέπει το παιδί τη μάνα».

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό, εκφράζοντας την αγάπη τους μέσα από ποιήματα

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό, εκφράζοντας την αγάπη τους μέσα από ποιήματα, γραπτά κείμενα και, κυρίως, ζωγραφιές. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μικρών δημιουργών, που έλαβαν ως δώρο ένα βιβλίο της αείμνηστης Γωγώς Κουλικούρδη. 

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτέλεσαν η εκπαιδευτικός κυρία Ράλλια Καλαρά

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτέλεσαν η εκπαιδευτικός κυρία Ράλλια Καλαρά και η γνωστή εικαστικός κυρία Κατερίνα Γιάννακα, οι οποίες ανέλαβαν το έργο της αξιολόγησης των παιδικών δημιουργιών.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση της αγαπημένης εκπαιδευτικού, κυρίας Σωζίας Αποσπόρη. Η κυρία Αποσπόρη, με καταγωγή από την Πέρδικα, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά της ως μητέρα, αλλά και ως εκπαιδευτικού που γαλούχησε γενιές και γενιές παιδιών στην Αίγινα.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Βασίλης Ζαμπέλης

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Βασίλης Ζαμπέλης, ο οποίος, σε μια ευχάριστη τροπή της βραδιάς, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως γυμναστής στην Πέρδικα με διευθύντριά του την ίδια την κυρία Αποσπόρη. Ο ίδιος μετέφερε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αίγινας για το έργο του Συλλόγου, τονίζοντας τη σημασία της εισόδου του Συλλόγου στα σχολεία για την ανάδειξη των παιδικών ταλέντων. 

Στην εκδήλωση μίλησε για τη μητέρα η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Ολυμπία Χαλδαίου.

Στην εκδήλωση μίλησε για τη μητέρα η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Ολυμπία Χαλδαίου. Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή, εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή, εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς:

Τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς και τον Μορφωτικό Σύλλογο «Μούσα» για τη συμμετοχή τους.

Την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας, κυρία Ανθή Γελαδάκη, για την παραχώρηση και τον στολισμό του χώρου. 

Τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Βασίλη Ζαμπέλη για τη συνεργασία του.

Την πρόεδρο της Κυψέλης, κυρία Μάρθα Λικούρη, καθώς και τον γιο της τιμώμενης, κύριο Αργύρη Φραγκούλη.

Κλείνοντας, η εκπρόσωπος του Συλλόγου έστειλε ένα μήνυμα για το μέλλον, εκφράζοντας την επιθυμία να βρεθούν άξιοι συνεχιστές για το έργο του Συλλόγου, καθώς και τη διάθεση για ακόμη μεγαλύτερες και ομορφότερες συνεργασίες τη νέα χρονιά.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.