Featured

Silver Alert. Εξαφανίστηκε ηλικιωμένος από το σπίτι του, στους Αγίους Αίγινας, το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου 2026.

LOST-CHALDEOS.jpg

Ο Χρήστος Χαλδαίος, 89 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στους Αγίους Αίγινας, το πρωί της 16/06/26, όταν έφυγε για να πάει μια βόλτα και δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Έχει λευκά κοντά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,65μ και είναι κανονικού βάρους. Έχει φαρδιά φρύδια και στο αριστερό του φρύδι υπάρχει μία κρεατοελιά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε καπέλο, μπεζ κοντομάνικη μπλούζα, μπεζ βερμούδα στο ύψος του γόνατος και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Γραμμή Ζωής, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 17/06/2026 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.