Featured

Απαγόρευση απόπλου επιβατηγού / οχηματαγωγού πλοίου στο λιμάνι της Αίγινας. Οι 130 επιβάτες προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Λιμεναρχείο Αίγινας. Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αίγινας από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού - οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου «Ελένη» Ν.Π.9803, για συστροφή της καδένας της δεξιάς άγκυρας του πλοίου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ασφαλιστεί στη θέση εναπόθεσης της.

Από το Ενημερωτικό Δελτίο, στο Aegina Portal Talk Radio

Το πλοίο θα εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από την Αίγινα για το λιμάνι του Πειραιά.

Από το Λιμεναρχείο της Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι 130 επιβάτες, τα 26 Ι.Χ., τα 4 Φ/Γ, τα 9 Δ/Κ και το 1 τροχόσπιτο προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.