Καρπό απέδωσαν οι έρευνες του Λιμεναρχείου Αίγινας.



Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ιδιοκτήτη ταχύπλοου σκάφους από την Αίγινα, που διαπίστωσε ότι το σκάφος του είχε εξαφανιστεί από το σημείο που το ελλιμένιζε. Μετά από έρευνα της Λιμενικής Αρχής Αίγινας το πλαστικό σκάφος βρέθηκε αγκυροβολημένο σε θαλάσσια περιοχή στα νησάκια Λαγούσες, αλλά χωρίς την εξωλέμβια μηχανή του. Η οικονομική απώλεια μιας τέτοιας κλοπής είναι δυσβάστακτη για έναν ιδιοκτήτη σκάφους. Ευτυχώς το Λιμεναρχείο Αίγινας αξιοποιώντας πληροφορίες πολιτών, κατάφερε να εντοπίσει την κλεμμένη μηχανή στη Σαλαμίνα και μετά από ενέργειες να την επιστρέψει στον ιδιοκτήτη της.

Τέτοιου είδους κλοπές είναι φανερό ότι αποτελούν το μόνιμο προβληματισμό των ιδιοκτητών σκαφών, με απώλειες που συχνά προσμετρούνται σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Φαίνεται όμως ότι πρόκειται για υποθέσεις που βρίσκονται σε διαρκή έρευνα από τη Λιμενική Αρχή και ότι η τελευταία επιτυχημένη έκβαση ίσως αποτελεί την άκρη του νήματος στη διαλεύκανση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png