"Έφυγε" ο Γιάννης Μπήτρος.



Ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αίγινας, οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών και επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Γιάννης Μπήτρος έφυγε σήμερα τα ξημερώματα χάνοντας τη μάχη με τη ζωή. Η τοπική κοινωνία της Κυψέλης, ο τόπος της καταγωγής του, είναι συγκλονισμένη από την είδηση της απώλειας του. Εκείνοι που τον γνώριζαν καλά μιλούν μόνο με καλά λόγια για αυτόν, χαρακτηρίζοντας τον ένα άνθρωπο γεμάτο ενέργεια, καλοσυνάτο, δημιουργικό και με μεγάλη διάθεση για προσφορά στην Αίγινα.

Ο "Γιάνναρος" η ταβέρνα του στο λιμάνι της Σουβάλας, αποτελούσε συχνά ένα σταθερό σημείο συνάντησης και διασκέδασης, από την οποία οι περισσότεροι κάτοικοι της Αίγινας είχαν περάσει. Ο ίδιος ήταν πάντα ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας. Στη φωτογραφία συμμετέχει σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega και του δημοσιογράφου Γιώργου Σαραντάκου, μιλώντας για τον τουρισμό και την οικονομία στην Αίγινα το Μάιο του 2009.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα στο ναό της Ευαγγελίστριας  στην Κυψέλη στις 16:30 μ.μ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png