Σε "αγώνα δρόμου" η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αίγινας.



Προσπάθειες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο καταβάλουν οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Αίγινας, ώστε να αποφορτίσουν το νησί από τον τεράστιο όγκο απορριμάτων που συγκεντρώθηκε από τη συγκυρία της πενθήμερης απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα ΠΟΕ- ΟΤΑ και της πολυήμερης απεργίας της ΠΝΟ. Σήμερα νωρίς το βράδυ δύο τράκτορες και τρία απορριμματοφόρα, επιβιβάστηκαν στο πλοίο "Φαίδρα" και αναχώρησαν από την Αίγινα λίγο μετά τις 19:30. Τα απορριμματοφόρα του Δήμου θα κατευθυνθούν προς το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Φυλής. Εκεί θα παραμείνουν τουλάχιστον επτά ώρες μέχρι να έρθει η σειρά τους ώστε να εναποθέσουν τα απορρίμματα. Είναι ο αναγκαίος χρόνος αναμονής, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό μετά την απόλυση 100 συμβασιούχων υπάρχει μεγάλη δυσλειτουργία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Νίκο Πτερούδη, μας ενημέρωσε ότι η πρόθεση της υπηρεσίας είναι, αμέσως μόλις επιστρέψουν τα οχήματα να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων. Σημείωσε ωστόσο ότι θα χρειαστούν αρκετές μέρες ώστε να γίνει η αποκομιδή όλων των απορριμάτων, καθώς με την πάροδο των ημερών συγκεντρώθηκε πολύ μεγάλος όγκος. Πάντως δεν είναι λίγοι οι κάτοικο του νησιού που έχουν παραπονεθεί για έντονη δυσοσμία σε ορισμένες περιοχές, καθώς οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και η υγρασία επιτύνει το πρόβλημα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png