Διάρρηξη εγγράφων και κλειδιών στο σταθμό μεταφόρτωσης της Σκοτεινής.



Μία όχι συνηθισμένη διάρρηξη έγινε χθες, κατά τις βραδυνές ώρες στο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμάτων του Δήμου Αίγινας στη Σκοτεινή. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες άγνωστος ή άγνωστοι έκοψαν τα εξωτερικά λουκέτα από την πύλη που οδηγεί στο σταθμό και αφαίρεσαν κλειδιά από οχήματα του Δήμου. Εκτός από τα κλειδιά ο δράστης ή οι δράστες πήραν μαζί τους δελτία κίνησης από το γραφεί της υπηρεσίας. Το κίνητρο πάντως φαίνεται ότι δεν είναι τόσο ξεκάθαρο καθώς δεν είναι δυνατόν κάποιος να κλέψει εξειδικευμένα οχήματα όπως ο "Terminator" ή άλλα εξειδικευμένα οχήματα που χρησιμοποιούνται στην καθαριότητα, αλλά ούτε και να τα ακινητοποιήσει καθώς υπάρχουν και άλλα κλειδιά. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας που κατέγραψαν το γεγονός.

Σε ενημέρωση που είχαμε από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Παναγιώτη Κουκούλη επιβεβαίωσε το γεγονός, χωρίς ωστόσο και ο ίδιος να μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση σε αυτό που συνέβη, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png