Η συννεφιά δεν επέτρεψε την παρατήρηση της μερικής έκλειψης ηλίου από την Αίγινα.



Ο βροχερός κατά διαστήματα καιρός και η συννεφιά σήμερα στο νησί, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία με ανατολικό προσανατολισμό προς την πλευρά της Χρυσολεόντισσας από το κέντρο του νησιού, μάλλον δεν θα επιτρέψουν στους κατοίκους της Αίγινας να παρατηρήσουν τη μερική έκλειψη ηλίου που ξεκίνησε σήμερα στο πρωί στις 08:57 και θα ολοκληρωθεί στις 11:58, με αποκορύφωμα του φαινομένου στις 10:23. Παρόμοια προβλήματα εκτός από την Αίγινα αντιμετώπισαν και άλλες περιοχές της χώρας μας καθώς οι άστατες καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την παρατήρηση του φαινομένου.

Ο καιρός θα παραμείνει άστατος τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αίγινας σήμερα Τρίτη στους 10 °C. Όσο αφορά για την παρατήρηση του φαινομένου της έκλειψης οι επόμενες εκλείψεις που είναι ορατές από τη χώρας για αυτόν τον αιώνα θα γίνουν το 2030 και το 2088. Οι δύο εκλείψεις που θα γίνουν στις 1η Ιουνίου 2011 και 13 Νοεμβρίου 2012 δεν θα είναι ορατές από τη χώρα μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png