Φρικιαστική η εικόνα από ακρωτηριασμένο δελφίνι στην παραλία των Αγίων.

Το όμορφο χειμωνιάτικο σκηνικό στην παραλία των Αγίων σήμερα το πρωί, διακόπηκε απότομα από την παρουσία ενός ακρωτηριασμένου, νεκρού δελφινιού που είχε ξεβραστεί από τη θάλασσα σε ένα από τα πολλά, μικρά λιμανάκια της περιοχής. Το όμορφο θηλαστικό ήταν ακρωτηριασμένο και νεκρό, καθώς από το σώμα του είχε κοπεί η ουρά του.  Μέχρι αυτή τη στιγμή 12:01 π.μ. δεν έχει γίνει γνωστό ποιες είναι οι αιτίες από τις οποίες μπορεί να προήλθε αυτός ο ακρωτηριασμός που οδήγησε το δελφίνι στο θάνατο. Ωστόσο σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία το 90% των περιπτώσεων όπου ένα δελφίνι βρίσκει το θάνατο προέρχονται από ανθρωπογενείς αιτίες.

Την περιοχή θα επισκεφθεί λίγο αργότερα ο Δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο κύριος Πέτρος Πετρίτης, αλλά και κλιμάκιο ειδικών που θα διαπιστώσουν τα αίτια της τραγικής κατάληξης του όμορφου θηλαστικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png