Πρόβλημα και πάλι με τον "βιολογικό" στην παραλία. Κακές εικόνες και δυσοσμία στην ιχθυαγορά.

Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι τα προβλήματα του βιολογικού στην παραλία της Αίγινας, καθώς λίγο μετά τις 11:30 σήμερα το πρωί υπήρξε μία ακόμη διαρροή, δημιουργώντας για μία ακόμη φορά την γνωστή πλέον αρνητική εικόνα στην παραλία της Αίγινας. Ο Δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης παρακολουθούσε την ημερίδα που είχαν προγραμματίσει για το πρωί  οι επαγγελματικές ενώσεις της Αίγινας, όταν ειδοποιήθηκε για το πρόβλημα και εσπευσμένα αποχώρησε μαζί με τον αντιδήμαρχο κύριο Νεκτάριο Κουκούλη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιδήμαρχου κυρίου Παναγιώτη Μουτσάτσου στο Aegina Portal, το σύστημα του βιολογικού δεν λειτουργεί εδώ και τρεις μήνες λόγω βλάβης. Για το λόγο αυτό με έγγραφό του πριν από λίγες ημέρες ζήτησε από τους επαγγελματίες της παραλίας να μην χρησιμοποιούν το βιολογικό. Ο κύριος Μουτσάτσος υποστήριξε ότι κάποιοι από τους επαγγελματίες δεν τήρησαν την σχετική οδηγία με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί το σημερινό φαινόμενο. Την Τρίτη θα γίνει η επισκευή του βιολογικού συστήματος, ενώ θα φροντιστεί και η συντήρησή του.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο κύριος Σάκης Σακκιώτης έδειξε εξοργισμένος από το γεγονός ότι κάποιοι εξακολουθούν να ρίχνουν λύματα στον βιολογικό, ενώ είχε προηγηθεί σχετική απαγόρευση. "Θα υπάρξουν κυρώσεις, θα απευθυνθούμε στον εισαγγελέα, για να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από μια τέτοια κατάσταση" είπε ο κύριος Σάκης Σακκιώτης για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σήμερα. Επισήμανε επίσης ότι ο βιολογικός λειτουργεί χωρίς άδεια και γίνονται οι σχετικές ενέργειες ώστε να υπάρξει αδειοδότηση από τη διεύθυνση υγιεινής. Εξοργισμένοι ωστόσο ήταν μετά και την επανεμφάνιση του προβλήματος επαγγελματίες της περιοχής, ενώ οι περαστικοί δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους.  Δηλώσεις και εικόνες από τα όσα συνέβησαν σήμερα στην ιχθυαγορά στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png