Επανέρχεται το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμάτων στην Αίγινα.

Για τις επόμενες 24 ώρες τουλάχιστον, θα υπάρξει πρόβλημα στην αποκομιδή των απορριμάτων στην Αίγινα, καθώς ο ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής θα παραμείνει κλειστός λόγω της κατάληψης που έχουν κάνει στο χώρο συμβασιούχοι του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής. Παράλληλα η ΠΟΕ - ΟΤΑ έχει προκηρύξει εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για όσους είναι συμβασιούχοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις. Όσο αφορά την Αίγινα η πληρότητα στο σταθμό μεταφόρτωσης στη Σκοτεινή έχει "χτυπήσει κόκκινο" όπως μας είπε εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας και μέλος του συλλόγου εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αίγινας.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση τα τρία φορτηγά της υπηρεσίας καθαριότητας που έφτασαν στο ΧΥΤΑ το πρωί, παραμένουν ακόμη εκεί χωρίς να μπορούν να εξυπηρετηθούν, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο βράδυ. Το ίδιο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και πάλι έναν μήνα πριν. Σε νεώτερη επικοινωνία με τον κύριο Νίκο Χατζηπέρη εργαζόμενο στην ανακύκλωση, μας εξήγησε ότι η αποκομιδή από τους μπλε κάδους της ανακύκλωσης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και συνέστησε όπως είχε κάνει και πρόσφατα, οι κάτοικοι του νησιού να διαχωρίζουν τα απορρίμματα τους και να χρησιμοποιούν τους μπλε κάδους καθώς εκεί η αποκομιδή γίνεται πάντα κανονικά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png