Τοποθετήθηκαν οι δύο πρώτοι αναλάμποντες φανοί σήμανσης στην Αίγινα.

Τοποθετήθηκαν και λειτουργούν οι δύο πρώτοι αναλάμποντες φανοί κυκλοφοριακής σήμανσης στην Αίγινα. Πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Καποδιστρίου και Φανερωμένης τοποθετήθηκαν δύο αναλάμποντες φανοί σήμανσης που προειδοποιούν τους οδηγούς των οχημάτων ώστε να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευση της διασταύρωσης. Οι συγκεκριμένοι φανοί δεν χρησιμοποιούν κάποια υποδομή για να λειτουργήσουν. Το κόστος τους είναι μικρό, χρησιμοποιούν τεχνολογία led και ηλιακούς συλλέκτες.

Το σημείο που τοποθετήθηκαν οι πρώτοι δύο φανοί είναι γνωστό από την καθημερινή εμπειρία για το μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο που δέχεται. Οι φανοί ουσιαστικά δεν ελέγχουν την κυκλοφορία, αλλά προειδοποιούν τους οδηγούς. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μουτσάτσο, μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος της Αίγινας έχει προμηθευτεί τέσσερεις τέτοιους φανούς, από τους οποίους οι άλλοι δύο θα τοποθετηθούν ο ένας στο "Συνεταιρισμό" και ο δεύτερος στο Βαθύ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png