Μία ακόμη Πρωτομαγιά χωρίς επιβατική κίνηση στο λιμάνι της Αίγινας.

Οι άδειες προβλήτες ήταν και φέτος το κύριο χαρακτηριστικό της πρώτης ημέρας του Μάη στο κεντρικό λιμάνι, καθώς για μία ακόμη φορά η Αίγινα που αποτελούσε έναν από τους πλέον δημοφιλείς εκδρομικούς προορισμούς της Πρωτομαγιάς, έμεινε χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια. Τα ανεκτέλεστα ακτοπλοϊκά δρομολόγια σήμερα, λόγω της στάσης εργασίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, επηρέασαν την εικόνα στην παραλία και τους εμπορικούς δρόμους του κέντρου, όπου η κίνηση ήταν χαμηλή. Κανονικά πάντως θα εκτελεστούν τα προγραμματισμένα απογευματινά δρομολόγια από το λιμάνι της Αίγινας για το λιμάνι του Πειραιά.

Αυξημένη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην ανθοκομική έκθεση της Σουβάλας, που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα. Ο καλός καιρός και η ηλιοφάνεια που επικράτησε από το μεσημέρι και μετά βοήθησε όσους αποφάσισαν να περάσουν την ημέρα στην εξοχή. Στην Αίγινα δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά, ενώ από την Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ θα υπάρξει κάτι σχετικό την Τετάρτη, χωρίς όμως ακόμη να έχει οριστεί ο χώρος της εκδήλωσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png