Επαφές Σάκη Σακκιώτη για το θέμα της προσφυγής Γρηγορόπουλου. Κανονικά το δρομολόγιο της υδροφόρας στην Αίγινα σήμερα το απόγευμα.

Το εφιαλτικό σενάριο να μείνει η Αίγινα χωρίς νερό φαίνεται ότι αποκρίνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, σύμφωνα και με τις χθεσινές διαβεβαιώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη. Σήμερα το απόγευμα η υδροφόρα πραγματοποίησε κανονικά το δρομολόγιό της προς Αίγινα και ελλιμενίστηκε στην προβλήτα του ΚΕ λίγο μετά τις 18:30. Παράλληλα και σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε νωρίς το μεσημέρι από τον αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μουτσάτσο, χωρίς προβλήματα γίνεται και η υδροδότηση από το λιμάνι του Λεοντίου. Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης είχε σήμερα σειρά επαφών στην Περιφέρεια. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του το απόγευμα μας ενημέρωσε ότι η προσφυγή μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δεκτή και ότι αύριο θα είναι σε θέση να μας πει περισσότερα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία για το ίδιο θέμα ήρθαμε επίσης και με τον κύριο Παναγιώτη Γρηγορόπουλο που δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις αυτή τη στιγμή, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο στο αμέσως επόμενο διάστημα να αποστείλει κάποιο Δελτίο Τύπου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png