Το γυμναστήριο Κούρος κόβει την πίτα του.

kouros-g-00 Αργά το απόγευμα της Κυριακής το γυμναστήριο Κούρος και ο Ο.Α.Κ.Α (Όμιλος Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας ) έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο cafe-bar Αυλή. Λιλιπούτειοι αθλητές με τους γονείς τους, φίλοι και μέλη του γυμναστηρίου ήταν όλοι εκεί, μια μεγάλη παρέα για να γιορτάσουν μέσα σε ένα όμορφο κλίμα την κοπή της πίτας.

Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου και πρόεδρος του συλλόγου, γυμνάστρια κυρία Φωτεινή Μπήτρου άριστη οικοδέσποινα συνομίλησε και ευχήθηκε σε όλους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε βράβευση τριών αθλητών του Ομίλου για τις θέσεις που κατέλαβαν και τη συμμετοχή τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι αθλητές που βραβεύθηκαν είναι: Γιαννούλης Γεώργιος, Λυκούρης Παναγιώτης, Ιωάννου Γεωργία. Τους αθλητές βράβευσαν ο αντιδήμαρχος κύριος Νικόλαος Πούντος και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Λεούσης.

Οι ευχές για τη νέα χρονιά, οι γεμάτες ζωντάνια παρέες, η καλή μουσική και ο προσεγμένος μπουφές που είχε ετοιμάσει το Γυμναστήριο Κούρος δημιούργησαν τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια της βραδιάς! Και του χρόνου.