Featured

Σε εφαρμογή από σήμερα Παρασκευή τα κυκλοφοριακά μέτρα στην παραλία της Αίγινας.

Σε εφαρμογή τίθενται από σήμερα Παρασκευή τα κυκλοφοριακά μέτρα στην παραλία της Αίγινας. Για το σκοπό αυτό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μουτσάτσος απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατ' εφαρμογή της υπ' αριθμό 303/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, α) η Παραλιακή Λεωφόρος Δημοκρατίας από 10-06-2011 έως 30-09-2011 θα παραμένει κλειστεί από 21.00 έως 00.30 και β) θα απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων άνω των 5,5 τόνων μεικτού φορτίου στην Παραλιακή Λεωφόρο Δημοκρατίας από τα εκδοτήρια μέχρι την Παναγίτσα, από Παρασκευή 21.00 έως Δευτέρα 01.00.

Ο Αντιδήμαρχος,
Παναγιώτης Μουτσάτσος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.