Χαοτική η κυκλοφοριακή εικόνα της παραλίας. Απούσα η Δημοτική Αστυνομία.

Χαοτική εικόνα παρουσίαζε η κίνηση στην παραλία της Αίγινας λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι. Λόγω της μεγάλης κίνησης και της ανεξέλεγκτης στάθμευσης των οχημάτων στην άκρη του δρόμου. Η υπομονή των οδηγών δοκιμάστηκε έντονα, καθώς κάποιες στιγμές παρατηρήθηκε ουρά ακόμη και εκατοντάδων μέτρων. Η αύξηση της κίνησης στην παραλία διεφάνη από τις πρωινές ώρες, όταν τα οχηματαγωγά πλοία αποβίβαζαν τα αυτοκίνητα που ταξίδεψαν στο νησί. Η αύξηση της κίνησης θα πρέπει να αποδοθεί στην ιδιαιτερότητα του διημέρου, καθώς ένας μεγάλος αριθμός παραθεριστών παίρνει αυτή την περίοδο την άδεια του.

Λίγο μετά τις 12 η εικόνα της κίνησης ήταν εξαιρετικά απογοητευτική, καθώς αποτελούσε ένα συνονθύλευμα επαγγελματικών και ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων, που μάταια προσπαθούσε να μετακινηθεί στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Ιδιαίτερη αρνητική εντύπωση προκαλεί για μία ακόμη φορά η απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας. Καταστηματάρχες της παραλίας κάνουν λόγο για κυκλοφοριακές συνθήκες που επιστρέφουν πολύ αρνητικά αποτελέσματα στη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png