Featured

Γιορτή Γερμανικής μπύρας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή (13:36 Κυρ 09/03) η Γιορτή Γερμανικής Μπύρας που συνδιοργανώνει το ζυθοπωλείο "Η Παναγίτσα" και ο Δήμος της Αίγινας. Πηγαίνοντας μία βόλτα από το κεντρικό λιμάνι του νησιού προς τα "Πευκάκια" ή το "Ακρογιάλι" σταματήστε για λίγο στο ζυθοπωλείο του Λάκη Γαρυφάλλου και ζητήστε για εσάς και την παρέα σας ένα ποτήρι μαύρης ή ξανθιάς μπύρας.

Στο γυρισμό προς το λιμάνι πάρτε ένα ακόμη! Θα το χρειαστείτε γιατί σε λίγες ώρες ( 4 μ.μ.) ξεκινά εκεί η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος του Νησιού!



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.