Οι ομιλίες κατά την τελετή έναρξης του 3ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. .

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 3ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας κυρία Ελένη Κυπραίου, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Τζίτζης, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και ο Αντιπεριφεριάρχης Νήσων Αργοσαρωνικού κύριος Δημήτρης Κατσικάρης χαιρέτησαν με τις ομιλίες τους τους επισκέπτες του φεστιβάλ κατά την τελετή έναρξης χθες στην Παλαιά Προβλήτα. Η κυρία Κυπραίου έκανε αναφορά στην μοναδικότητα του Φεστιβάλ, διάβασε επιστολή από τον ΟΗΕ που το υποστηρίζει. Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ευχαρίστησε επίσης τους διοργανωτές των προηγούμενων ετών για την εμπειρία που συσσώρευσαν και παρουσίασε μια σειρά από τους στόχους του. Από την πλευρά του ο κύριος Νίκος Τζίτζης μίλησε για τα οφέλη που προκύπτουν για την Αίγινα μέσα από τις πολύπλευρες δραστηριότητες του, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην προβολή του νησιού. Ευχαρίστησε επίσης τους εθελοντές και τις ομάδες που συγκροτήθηκαν και εργάστηκαν για την υλοποίησή του.


Για την περαιτέρω ανάπτυξη του Φεστιβάλ Φιστικιού ως θεσμού έκανε λόγο ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και συνέδεσε την υλοποίηση νέων ιδεών με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του νησιού και την ύπαρξη νέων πρωτοβουλιών. Για τη συνεισφορά της Αντιπεριφέρειας Νήσων στο φεστιβάλ φιστικιού μίλησε ο κύριος Κατσικάρης και σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκεται στην Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png