Τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη θα παραμείνει το πρόβλημα στην αποκομιδή των απορριμάτων.

Τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη θα παραμείνει το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμάτων στην Αίγινα, καθώς η Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ) που συνεδρίασε χθες το βράδυ αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της ως αύριο Τρίτη, με παράλληλη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της από την Τετάρτη. Το πρόβλημα εμφανίζεται πλέον πολύ έντονο σε όλες τις περιοχές του νησιού, ειδικά μάλιστα μετά και από τις βροχοπτώσεις του τελευταίου εικοσιτετραώρου. Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αίγινας προσπάθησε να μειώσει τον όγκο των απορριμάτων καθαρίζοντας κυρίως κάποια σημεία στο κέντρο της Αίγινας το Σάββατο και την Κυριακή. Ιδιαίτερα οξυμένο παραμένει το πρόβλημα και στην περιφέρεια του νησιού.

Το Σάββατο η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αίγινας μετέφερε δύο απορριμματοφόρα αυτοκίνητα στο Αγκίστρι, καθώς όλα τα οχήματα της είναι γεμάτα. Το ίδιο προτίθεται να κάνει και σήμερα, αν τελικά αυτή η λύση είναι εφικτή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png