Βροχερό το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα. .

Μετά από ένα τριήμερο με ευχάριστο ηλιόλουστο καιρό, το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες με νεφώσεις και βροχές σε όλες τις περιοχές του νησιού. Σύμφωνα με τις προβλέψεις τις Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ο καιρός προβλέπεται να παραμείνει βροχερός κατά διαστήματα σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, ενώ και την Κυριακή δεν προβλέπεται ιδιαίτερη μεταβολή. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 °C το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Αίγινας, ενώ χαμηλότερη προβλέπεται για αύριο Κυριακή. Οι άνεμοι βόρειοι - βορειοανατολικοί μέχρι πέντε μποφόρ.


Πάντως από τη βροχή που ξεκίνησε να πέφτει το πρωί εντείνεται η κακή εικόνα που παρουσιάζουν πολλά σημεία του νησιού από το πρόβλημα των σκουπιδιών, ενώ εκτός από την αρνητική εικόνα, σε πολλές περιπτώσεις η δυσοσμία είναι έντονη δημιουργώντας πολύ κακές συνθήκες στην καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png