Εισήγηση για ψεκασμό των απορριμάτων έκανε η επόπτρια δημόσιας υγείας του Δήμου. .

Ιδιαίτερα επιβαρυμένο παραμένει το πρόβλημα των απορριμάτων στην Αίγινα, καθώς και σήμερα Δευτέρα δεν ήταν δυνατόν να δοθεί κάποια λύση ώστε να ξεκινήσει η μεταφορά των απορριμματοφόρων του Δήμου, γεγονός που θα αποφόρτιζε σε μία πρώτη φάση την κατάσταση. Χθες το βράδυ οι κεντρικοί δρόμοι του νησιού, αλλά και αυτοί προς την περιφέρεια παρουσίαζαν πολύ κακή εικόνα, με τα απορρίμματα να έχουν διασκορπιστεί στο οδόστρωμα. Σήμερα το πρωί ήταν ιδιαίτερα φανερό ότι το νησί έχει "παραδοθεί" σε τόνους σκουπιδιών χωρίς να είναι δυνατή κάποια αντίδραση από την υπηρεσία καθαριότητας.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την επόπτρια δημόσιας υγείας του Δήμου Αίγινας κυρία Σοφία Χατζίνα, μας ενημέρωσε ότι έχει γίνει εισήγηση ώστε να έρθει συνεργείο από τον Πειραιά που θα ψεκάσει τους λόφους με τα σκουπίδια που έχουν δημιουργηθεί σε πολλές περιοχές της Αίγινας. Σύμφωνα και με τις πρόσφατες εξελίξεις και τη λήξη της απεργίας των ναυτεργατών, αυτό αναμένεται να είναι δυνατόν σύντομα, καθώς το συνεργείο δεν ήταν δυνατόν να μεταφερθεί με θαλάσσιο ταξί. Τέλος από το Δήμο της Αίγινας φαίνεται να έχει ζητηθεί προτεραιότητα στην είσοδο των απορριμματοφόρων στο ΧΥΤΑ της Φυλής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png