Προς το ΧΥΤΑ τα απορριμματοφόρα του Δήμου. Ξεκινά σταδιακά από αύριο η αποκομιδή..

Λύση φαίνεται ότι δίνεται στο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμάτων στην Αίγινα, καθώς σήμερα το απόγευμα επιβιβάστηκαν στο οχηματαγωγό "Φοίβος" δύο τράκτορες και ένα απορριμματοφόρο της υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, με δρομολόγιο προς το ΧΥΤΑ της Φυλής. Τα φορτηγά και τα απορριμματοφόρα του Δήμου, είχαν "εγκλωβιστεί" στο νησί με δεκάδες τόνους σκουπιδιών, καθώς πριν την απεργία της ΠΝΟ είχε προηγηθεί η κατάληψη στο ΧΥΤΑ της Φυλής από την ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η εικόνα στους δρόμους της Αίγινας σήμερα, ήταν περισσότερο επιβαρυμένη από το τελευταίο δεκαήμερο και προβλέπεται να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο μέχρι το βράδυ οπότε και θα κλείσουν τα καταστήματα.


Υπολογίζεται ότι μέχρι και σήμερα το βράδυ όλα τα οχήματα του Δήμου που μεταφέρουν απορρίμματα, θα επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής και θα μπορέσουν μέχρι αργά  να πάρουν σειρά στο ΧΥΤΑ της Φυλής. Πάντως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή η αποκομιδή των απορριμάτων στους δρόμους της Αίγινας θα μπορέσει να ξεκινήσει κανονικά από αύριο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png