Με τρία δρομολόγια την ημέρα η κατάσταση δρομολογίων του ΚΤΕΛ Αίγινας. .

Με τρία δρομολόγια την ημέρα θα εξυπηρετείται η περιφέρεια του νησιού, σύμφωνα με τη χειμερινή κατάσταση δρομολογίων που μας απέστειλε το ΚΤΕΛ Αίγινας. Τα δρομολόγια, ανάλογα με την περιοχή ξεκινούν από την αφετηρία στις 06:30 ή στις 07:00 το πρωί, αλλά το τελευταίο δρομολόγιο από τη Σουβάλα, την Αγία Μαρίνα και την Πέρδικα είναι το μεσημέρι. Η περιφέρεια του νησιού τις απογευματινές και βραδυνές ώρες μένει και πάλι χωρίς συγκοινωνία. Το θέμα συζητήθηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη νήσων κυρίου Δημήτρη Κατσικάρη. Σε σχέση με τα οφειλόμενα της περιφερειακής ενότητας προς το ΚΤΕΛ Αίγινας, ο κύριος Κατσικάρης διευκρίνισε ότι αυτά ανέρχονται στο ποσό των 21.000 ευρώ και όχι των 300.000 "όπως έχει ακουστεί" είπε χαρακτηριστικά.


Επίσης έγινε γνωστό ότι από τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, υπήρχε επιστολή προς την Περιφέρεια, όπου ο ίδιος ζητούσε 6 δρομολόγια με τελευταίο στις 8 το βράδυ. Σε χθεσινή επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αίγινας κύριο Χατζίνα, υποστήριξε ότι το ποσό που οφείλεται στο ΚΤΕΛ ξεπερνά τις 190.000 ευρώ. Σημείωσε επίσης ότι είναι αδύνατον να γίνουν περισσότερα δρομολόγια από τη στιγμή που οι επιβάτες είτε δεν υπάρχουν, είτε είναι πολύ λίγοι ώστε να καλυφθούν τα έξοδα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στον κύριο Κατσικάρη και Σακκιώτη με σκοπό τη διευθέτηση του θέματος. Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Μπορείτε να δείτε την επιστολή του κυρίου Σάκη Σακκιώτη για το ΚΤΕΛ σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png