Επανέρχονται τα προβλήματα στη μεταφορά του νερού.

Για μία ακόμη φορά τους τελευταίους μήνες, επανέρχονται τα προβλήματα στη μεταφορά του νερού, καθώς χθες Τετάρτη δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια προς Αίγινα από τους υδρομεταφορείς. Αιτία, οι οικονομικές απαιτήσεις των τελευταίων για οφειλές του Δήμου προς τις εταιρείες τους. Το ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς νερό οι δεξαμενές του νησιού είναι υπαρκτό. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κύριο Νεκτάριο Κουκούλη μας ενημέρωσε ότι "το πρόβλημα αντιμετωπίζεται προς το παρόν" και ότι σήμερα το πρωί θα έχει  συνάντηση με τους υδρομεταφορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μία εταιρεία που μεταφέρει νερό για λογαριασμό του Δήμου, είχε σταλεί εξώδικο το οποίο έληξε στις 30 Οκτωβρίου, χωρίς η εταιρία να λάβει κάποια απάντηση από το Δήμο. Δεν είναι γνωστό πως μπορεί να εξελιχθεί το θέμα, πάντως η σημερινή ημέρα φαίνεται ότι θα είναι σημαντική για τις όποιες εξελίξεις, τη στιγμή που η στάθμη στις δεξαμενές είναι σε χαμηλά επίπεδα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png