Αντίδραση με πολιτικά μηνύματα στο Λεόντι. .

Αιχμηρό, αλλά και με σαφές πολιτικό μήνυμα, είναι το πανό που έχει αναρτηθεί από σήμερα το πρωί στην είσοδο της πολύπαθης περιοχής του Λεοντίου. Το περιεχόμενο του πανό, εκτοξεύει ευθύ, αλλά και βαρύ κατηγορώ στη Δημοτική Αρχή για τις επιλογές της στο συγκεκριμένο χώρο. "Τα πανηγύρια και τα φεστιβάλ τελείωσαν. Η χωματερή του Λεοντίου παραμένει εδώ. Η Δημοτική Αρχή του συνδυασμού "Αίγινα Όλοι Μαζί" της κολοτούμπας, είναι υποκριτές και ψεύτες" γράφει το πανό, με έντονα καταγγελτικό ύφος, αλλά και πολιτική θέση. Η γνωστοποίηση της ανάρτησης του πανό, μας έγινε με ανώνυμο τηλεφώνημα σήμερα το πρωί.


Το πρόβλημα στην περιοχή δεν φαίνεται ακόμη να βρίσκει τη λύση του και όσο αυτό δεν συμβαίνει, είναι φανερό ότι οι αντιδράσεις θα συνεχίζονται. Αντιδράσεις που περνούν κυρίως μέσα από την επικοινωνία σε αυτή τη φάση, αφού και το καλοκαίρι στην είσοδο του Λεοντίου είχε τοποθετηθεί ταμπέλα με καυστικό περιεχόμενο για τη διαχείριση του προβλήματος και τη χρήση της περιοχής ως χωματερή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png