Λάδια και ροκανίδια στο κέντρο της Αίγινας. .

Τριτοκοσμική είναι η εικόνα που παρουσιάζουν κεντρικά σημεία του νησιού, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία και το κεντρικό λιμάνι. Η αιτία βρίσκεται σε μία πρακτική που από ότι φαίνεται έχει γίνει συνήθεια, αφού κάποιος ή κάποιοι από τους καταστηματάρχες πετούν λάδια μέσα στους κάδους απορριμάτων. Το αποτέλεσμα είναι κατά την αποκομιδή των απορριμάτων τα λάδια αυτά να πέφτουν στις πλάκες του οδοστρώματος μετατρέποντάς της σε επικίνδυνες "τσουλήθρες" για πεζούς και δίκυκλα. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής καταγγέλλουν αυτή την πρακτική και κάνουν λόγο για εστίες μόλυνσης που δημιουργούνται μέσα στο κέντρο της Αίγινας.


Σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμου Αίγινας έριχνε ροκανίδια πάνω από τα χυμένα λάδια, με σκοπό να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα. Η εικόνα που δημιουργείται είναι πολύ κακή και η κατάσταση που διαμορφώνεται επικίνδυνη για τους κατοίκους που περνούν από το σημείο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png