Χωρίς ρεύμα πολλά καταστήματα της παραλίας και του κέντρου χθες βράδυ. Μικρό black out σε πολλές περιοχές της Αίγινας. .

Λίγο πριν τις 7:30 το βράδυ, ολοκληρώθηκαν τελικά οι διαδικασίες συντήρησης του δικτύου, που είχαν ξεκινήσει χθες το πρωί στην περιοχή του Δημαρχείου. Παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση της ΔΕΗ έγγραφε ότι οι εργασίες θα ολοκληρώνονταν στις 5 το απόγευμα, πολλά καταστήματα έμειναν χωρίς ρεύμα μέχρι αργά, αφού οι εργασίες συντήρησης άργησαν να ολοκληρωθούν. Μάλιστα φαίνεται ότι δημιουργήθηκε σημαντικό πρόβλημα κατά τη διαδικασία λειτουργίας του τμήματος του δικτύου της ΔΕΗ που αντικαταστήθηκε. Από το συγκεκριμένο σημείο ακούστηκαν κρότοι, ενώ εμφανίστηκε και καπνός. Εργάτης από το συνεργείο χρησιμοποίησε πυροσβεστήρα.


Την ίδια στιγμή σε πολλές περιοχές του νησιού εκδηλώθηκε black out, ενώ σε άλλες υπήρχε σειρά από βυθίσεις του ηλεκτρικού ρεύματος. Το σημείο των εργασιών επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριος Νίκος Γιαννούλης, καθώς διαπίστωσε ότι πολλά καταστήματα του κέντρου αναγκάστηκαν να κλείσουν, ενώ η ταλαιπωρία των επαγγελματιών της περιοχής είχε ξεκινήσει από το πρωί, καθώς δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν είναι γνωστό, αν το black out συνδέεται με τις εργασίες στο κέντρο της Αίγινας.