Χωρίς ρεύμα πολλά καταστήματα της παραλίας και του κέντρου χθες βράδυ. Μικρό black out σε πολλές περιοχές της Αίγινας. .

Λίγο πριν τις 7:30 το βράδυ, ολοκληρώθηκαν τελικά οι διαδικασίες συντήρησης του δικτύου, που είχαν ξεκινήσει χθες το πρωί στην περιοχή του Δημαρχείου. Παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση της ΔΕΗ έγγραφε ότι οι εργασίες θα ολοκληρώνονταν στις 5 το απόγευμα, πολλά καταστήματα έμειναν χωρίς ρεύμα μέχρι αργά, αφού οι εργασίες συντήρησης άργησαν να ολοκληρωθούν. Μάλιστα φαίνεται ότι δημιουργήθηκε σημαντικό πρόβλημα κατά τη διαδικασία λειτουργίας του τμήματος του δικτύου της ΔΕΗ που αντικαταστήθηκε. Από το συγκεκριμένο σημείο ακούστηκαν κρότοι, ενώ εμφανίστηκε και καπνός. Εργάτης από το συνεργείο χρησιμοποίησε πυροσβεστήρα.


Την ίδια στιγμή σε πολλές περιοχές του νησιού εκδηλώθηκε black out, ενώ σε άλλες υπήρχε σειρά από βυθίσεις του ηλεκτρικού ρεύματος. Το σημείο των εργασιών επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριος Νίκος Γιαννούλης, καθώς διαπίστωσε ότι πολλά καταστήματα του κέντρου αναγκάστηκαν να κλείσουν, ενώ η ταλαιπωρία των επαγγελματιών της περιοχής είχε ξεκινήσει από το πρωί, καθώς δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν είναι γνωστό, αν το black out συνδέεται με τις εργασίες στο κέντρο της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png