Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα τα φαρμακεία στην Αίγινα. .

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα τα φαρμακεία στην Αίγινα, λόγω της συμμετοχής των φαρμακοποιών του νησιού στην 24ωρη προειδοποιητική απεργία του κλάδου τους σε Αττική και Πειραιά. Η απεργία αφορά την πολιτική που ακολουθεί το υπουργείο Υγείας. Σήμερα στις 11 το πρωί θα συνεδριάσουν οι φαρμακευτικοί σύλλογοι ώστε να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους. Στην Αίγινα οι κάτοικοι του νησιού εξυπηρετούνται από το κατάστημα των "Συστεγασμένων Φαρμακείων" Αφαίας 5, το οποίο είναι σε εφημερία.


Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι που συμμετέχουν στην απεργία υποστηρίζουν ότι ως αποτέλεσμα της πολιτικής του υπουργού Υγείας, παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις φαρμάκων από την αγορά, ενώ "το επόμενο διάστημα προβλέπονται συνθήκες πλήρους παράλυσης της φαρμακευτικής περίθαλψης". Τέλος, καλούν τον πρωθυπουργό και τα κόμματα που στηρίζουν τη νέα κυβέρνηση "να μη γίνουν ακούσια υποχείρια των πολιτικών σκοπιμοτήτων, που υπαγορεύουν τις κινήσεις" του υπουργού Υγείας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png