"Δηλητήριο" η ατμόσφαιρα στο Λεόντι. Θα αποδοθεί στην προηγούμενή του μορφή λέει ο κύριος Ηλίας Μπέσης. .

Αποπνικτική ήταν τις τελευταίες 48 ώρες η ατμόσφαιρα γύρω από την περιοχή της Πασπάρας. "Δηλητήριο" τη χαρακτήρισε κάτοικος που το σπίτι του βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά. Οι λόφοι με τα αποκαΐδια από τη φωτιά που είχε ξεσπάσει την Τρίτη 15 Νοεμβρίου εξακολουθούσαν να καπνίζουν μία εβδομάδα μετά. Το περιβάλλον ιδιαίτερα δυσάρεστο για όποιον προσπαθούσε να παραμείνει στο χώρο περισσότερο από λίγα λεπτά. Χθες η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, απέστειλε σχετικό Δελτίο Τύπου στο οποίο γίνεται αναφορά για την έναρξη διαδικασίας διοικητικών κυρώσεων, σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Δημήτρη Κατσικάρη.


Ο έλεγχος έγινε στις 18 Νοεμβρίου από κλιμάκιο του τμήματος ελέγχου μετρήσεων και υδροοικονομίας περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Στο Δελτίο Τύπου δεν γίνεται αναφορά για το κατά πόσο και αν από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί επηρεάζονται τα αποθέματα νερού που βρίσκονται στη δεξαμενή. Σε επικοινωνία με τον κύριο Δημήτρη Κατσικάρη ο ίδιος ήταν καθησυχαστικός, λέγοντας ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Ηλία Μπέση, υποστήριξε ότι ο χώρος δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά για αυτή τη χρήση και σημείωσε ότι τουλάχιστον για τα κλαδέματα κάθε Δημοτική Κοινότητα θα πρέπει να υποδείξει ένα χώρο, όπου εκεί θα γίνεται η καύση των κλαδεμάτων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png