Με πολύχρωμα λαμπιόνια θα υποδεχθεί η Πέρδικα τις γιορτές των Χριστουγέννων. .

Δύο φορές υπέροχη η βόλτα στο γραφικό λιμάνι της Πέρδικας, αφού από χθες το βράδυ στολίστηκε με πολύχρωμα λαμπιόνια που δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο που πλησιάζει και μια νότα αισιοδοξίας στο μουντό περιβάλλον της κακής οικονομικής συγκυρίας. Την ίδια όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργούν και τα καταστήματα της παραλίας, καθώς πολλά από αυτά έχουν στολιστεί, γεμίζοντας με ευχάριστη διάθεση τον επισκέπτη.


Το στολισμό στο γραφικό λιμάνι της Πέρδικας έκαναν η Τοπική Κοινότητα και η Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας, ενώ ο πρόεδρός της κύριος Τάσος Αμάφης θέλησε να ευχαριστήσει για τη βοήθειά που προσέφερε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Σημειώνουμε ότι εκτός από το λιμάνι, φέτος έχει στολιστεί και τοποθεσία που βρίσκεται στα "οχυρά". Μια βόλτα στο πανέμορφο λιμανάκι της Πέρδικας, βάζει τον επισκέπτη για τα καλά στο κλίμα των γιορτινών ημερών που έρχονται!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png