Επανέρχονται από σήμερα το απόγευμα οι υδροφόρες στην Αίγινα.

Σε συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε εκτός Αίγινας, στον Πειραιά, δόθηκε τέλος στα πολυήμερα προβλήματα που αφορούν τη μεταφορά του νερού στην Αίγινα. Πιο συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Πέτρο Πετρίτη πριν από λίγο, μας ενημέρωσε ότι με πρωτοβουλία δική του και συγκατάθεση του Δημάρχου Αίγινας κυρίου Σάκη Σακκιώτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους υδρομεταφορείς για το φλέγον θέμα που αντιμετωπίζει το νησί τις τελευταίες ημέρες. Ο κύριος Πετρίτης σημείωσε ότι οι διαπραγματεύσεις κράτησαν τουλάχιστον δυόμιση ώρες, ενώ πολύ σημαντική ήταν η διαπραγματευτική συνεισφορά του δημοτικού συμβούλου κυρίου Νίκου Πτερούδη.

Κατά τη συνάντηση ο κύριος Πέτρος Πετρίτης μετέφερε στους υδρομεταφορείς τις τοποθετήσεις που έγιναν στο πρόσφατο, έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το νερό, ενώ ορίστηκε ένα πλάνο αποπληρωμής των οφειλομένων από το Δήμο Αίγινας. Η συνεργασία που είχαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Αίγινας με τους υδρομεταφορείς ολοκληρώθηκε θετικά και έτσι από το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσουν τα δρομολόγια των υδροφόρων πλοίων προς την Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png