Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία σήμερα στην Αίγινα λόγω απεργίας του κλάδου.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη τα φαρμακεία στην Αίγινα, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Η απεργία αφορά την αντίθεσή των φαρμακοποιών στην πολιτική της κυβέρνησης, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση των φαρμακείων. Τα προβλήματα που υπάρχουν οδηγούν, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στην αδυναμία των φαρμακοποιών να καλύψουν τη φαρμακευτική περίθαλψη των ασθενών, καθώς δεν υπάρχουν πλέον τα χρήματα ώστε να εξοφλούνται οι προμηθευτές τους. Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ζητά την άμεση παρέμβαση του υπουργείου υγείας, με συγκεκριμένα μέτρα και την άμεση καταβολή των οφειλομένων στα ασφαλιστικά ταμεία. Κάτι που θα εξασφάλιζε την ορθή λειτουργία και την ομαλή φαρμακευτική περίθαλψη των ασθενών.

Στην Αίγινα οι κάτοικοι του νησιού, σήμερα Τετάρτη, μπορούν να εξυπηρετούνται από το εφημερεύον κατάστημα των "Συστεγασμένων Φαρμακείων", που βρίσκεται Αφαίας 5.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png