Η κυρία Σούλα Παπασπύρου ήταν η τυχερή της λαχειοφόρου κλήρωσης του Σαρωνικού. .

Το κλειδί του αυτοκινήτου, που κλήρωσε πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση του Σαρωνικού, σε λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση του ιστορικού σωματείου, παρέλαβε η τυχερή της κλήρωσης κυρία Σούλα Παπασπύρου. Εκ μέρους της διοίκησης του Σαρωνικού, το κλειδί του καινούργιου της αυτοκινήτου, παρέδωσε στην κυρία Παπασπύρου ο κύριος Μπάμπης Λεούσης. Ο κύριος Λεούσης ευχαρίστησε την κυρία Παπασπύρου που με τη συμμετοχή της στην κλήρωση βοήθησε την προσπάθεια που κάνει φέτος ο Σαρωνικός και της ευχήθηκε το καινούργιο της αυτοκίνητο να είναι καλοτάξιδο. Ο κύριος Λεούσης ευχαρίστησε επίσης όλους τους κατοίκους της Αίγινας και τους φιλάθλους του Σαρωνικού, που αγοράζοντας έναν λαχνό συνέβαλαν στην οικονομική ανακούφιση της ομάδας και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά!



Από την πλευρά της η κυρία Παπασπύρου παρέλαβε το δώρο της με χαμόγελο και πολλές ευχές για την ομάδα του Σαρωνικού, αλλά και για το νησί και τους κατοίκους του. Υπενθυμίζουμε ότι ο τυχερός αριθμός της λαχειοφόρου ήταν το νούμερο 1416, λαχνός που είχε στην κατοχή της η κυρία Παπασπύρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png