Μετά τον ισχυρό νοτιά, βοριάδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα στην Αίγινα. .

Με θερμοκρασίες κοντά στους 8 °C υποδέχονται τη δεύτερη εβδομάδα του χρόνου οι κάτοικοι της Αίγινας, με τους βόρειους ανέμους να δημιουργούν έντονη την αίσθηση του ψύχους, αλλά να μην δημιουργούν προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει ακόμη περισσότερο.


Πάντως από τους τελευταίους ισχυρούς νοτιάδες λίγες ημέρες πριν όπως φαίνεται και στο video, τα προβλήματα που προέκυψαν στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας ήταν και πάλι σημαντικά, με το νερό των κυμάτων να υπερχειλίζει στο οδόστρωμα, στην αφετηρία των ΤΑΞΙ, στα εκδοτήρια των πλοίων της γραμμής και σε θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται κατά μήκος του λιμανιού. Πολλοί είδαν τις μηχανές τους αναποδογυρισμένες από τον αέρα να βρέχονται από τα κύματα, ενώ οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές αναγκάστηκαν να φύγουν από την αφετηρία νωρίς, καθώς ο χώρος είχε πλημμυρίσει.

Στην καρδιά του χειμώνα οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να απολαμβάνουν τις ομορφιές του, αλλά και να συνεχίσουν να ζουν με τις πολλές ιδιαιτερότητες που επηρεάζουν την καθημερινότητα τους.